Welkom bij Van Vuuren!

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van zowel metaal als kunststof onderdelen, dit gaat van enkelstuks tot middelgrote series waaraan hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Dankzij onze ervaring op het gebied van verspaning en materiaalkennis hebben wij een sterke relatie opgebouwd als betrouwbare leverancier.

Onze productiemogelijkheden

In onze productiewerkplaats gelegen te Zelzate, Oost-Vlaanderen, produceren wij in een 3 ploegen stelsel. Dit maakt Van Vuuren een competente partner voor zowel low mix - high volume als high mix - low volume opdrachten. 

Kunststofbewerking

Voor elke toepassing de juiste machine

CNC frezen 3-assig

Onze maximale freescapaciteit op onze 3-assige freesmachines is 750x400x350 mm.

CNC frezen 5-assig

Het voordeel van 5-assig frezen laat ons toe om een complex onderdeel in maximaal twee opstellingen af te werken. Wat de afwerking en kwaliteit ten goede komt.

CNC draaien

Naast onze vol-automatische draaibanken, beschikken wij ook over een teach-in draaibank, waardoor spoedreparaties snel en efficiënt uitgevoerd kunnen worden.

Onze diensten Bekijk ons machinepark

Van Vuuren heeft zijn productiesucces bereikt door zich te focussen op de volgende vier productieprincipes:

 

1) Kwaliteit aan de bron

Het begint allemaal met het fabriceren van onze onderdelen naar klantspecificaties bij de machine.

 

 

 

2) Procesbeheersing

Onze productieomgeving met hoge volumes en nauwe toleranties is afhankelijk van het consequent naleven van procedures en controles, gebaseerd op jaren van leren en verbeteren.

 

3) Productstroom

Het op tijd produceren van onderdelen van hoge kwaliteit vereist een constante toewijding. De geproduceerde onderdelen en assemblages maken gebruik van JIT-productieprincipes om de leveringsverwachtingen van de klant te waarborgen.

 

 

 

4) Lean Manufacturing

Ons management en onze teamleiders begrijpen dat het elimineren van verspilling en voortdurende verbetering van het grootste belang zijn voor het behalen van succes op de lange termijn.

© 2021 Van Vuuren bv - Privacy - Website by KMOSites