Over Van Vuuren

Ons doel

Ons doel is om onze klanten uitstekende maakonderdelen te bieden die de verwachtingen overtreffen, evenals een ongeëvenaard niveau van klantenservice binnen onze branche. 

 

Onze missie

Van Vuuren zet zich in voor het ontwikkelen van duurzame relaties met onze klanten. Dit doen wij onder andere door te streven naar perfectie in verspaning en tegelijk de kosten te verlagen door continue te investeren in de laatste nieuwe technologie en innovatieve productie methodes.

 

 

 

 

 

 

 

Onze 4 productiepijlers:

 

 

1) Kwaliteit aan de bron

Het begint allemaal met het produceren van uw onderdelen naar klantspecificaties aan de machine.

 

 

 

 

 

2) Procesbeheersing

 

Onze productieomgeving met hoge volumes en nauwe toleranties is afhankelijk van het consequent naleven van procedures en controles, gebaseerd op jaren van leren en verbeteren.

 

 

3) Productstroom

Het op tijd produceren van onderdelen van hoge kwaliteit vereist een constante toewijding. De geproduceerde onderdelen maken gebruik van JIT-productieprincipes om de leveringsverwachtingen van de klant te waarborgen.

 

 

 

4) Lean Manufacturing

 

Bij Van Vuuren begrijpen dat het elimineren van verspilling en voortdurende verbetering van het grootste belang zijn voor het behalen van succes op de lange termijn.

 

© 2024 Van Vuuren bv - Privacy - Website by KMOSites